You are here

Webbplatsbesökare

Om du besöker våra webbplatser varierar uppgifterna vi samlar in om dig beroende på vad du gör på våra webbplatser. Observera att alla av följande tjänster inte finns tillgängliga på lokala Neste-webbplatser.

 • När du besöker vår webbplats samlar vi in information om din webbplatsaktivitet (se vår policy för cookies) och information om vilken enhet eller anslutning du använder (till exempel enhets-ID, MAC-adress och IP-adress). Om du har ett konto hos oss samlar vi också in information om ditt användarkonto.
   
 • Nyhetsbrev
  Vårt nyhetsbrev tar upp de viktigaste nyheterna om Neste och kommer att skickas till dig om du har prenumererat på det. Vi samlar in och lagrar personuppgifter som krävs för prenumerationen (till exempel förnamn, efternamn och e-postadress).
   
 • Pressmeddelanden, nyheter och artiklar
  Neste Corporation publicerar börsmeddelanden, pressmeddelanden, artiklar och andra nyheter så att alla som prenumererar kan få den här informationen. Vi samlar in och lagrar personuppgifter som krävs för prenumerationen (till exempel förnamn, efternamn, telefonnummer, e-postadress, företagsnamn).
   
 • Tävlingar och kampanjer
  Du kan delta i Nestes tävlingar eller kampanjer genom att fylla i ett formulär på någon av våra webbplatser eller i våra kanaler för sociala medier. Alla personuppgifter som du anger sparas endast för genomförandet av tävlingen eller kampanjen, samt den insamling av återkoppling som anordnas av Neste. Vi använder inte dina personuppgifter (namn, e-postadress, adress, företag, telefonnummer, annan information) för något annat syfte om inget annat har avtalats med dig.
  • Informationen förstörs 1 år efter att tävlingen eller kampanjen har avslutats. 
 • Ansökan om sponsring
  Du kan ansöka om sponsringsstöd via ansökningsformuläret på Nestes webbplats. Vi samlar in personuppgifter som anges av dig (namn, e-postadress, ärende som ska sponsras och bankkonto vid behov) och raderar dem senast 6 månader efter inskickandet.
   
 • Evenemang
  Du kan anmäla dig till evenemang som organiseras av Neste på våra webbplatser. Alla personuppgifter som du anger kommer endast att sparas för genomförandet av evenemanget, samt den insamling av återkoppling som anordnas av Neste. Vi använder inte dina personuppgifter som du anger för registreringen till evenemanget för något annat syfte om inget annat har avtalats med dig.
  • Vi raderar dina personuppgifter inom fyra månader från det att evenemanget har genomförts.
 • Sociala medier
  Nestes företagskanaler i sociala medier används för att dela innehåll och samverka med våra följare. Varje användare av sociala medier kan självständigt välja att följa Neste eller reagera på vårt innehåll, till exempel genom att skicka oss ett meddelande eller en kommentar – antingen offentligt eller privat. Mer information om insamling av personuppgifter i de kanaler för sociala medier som vi använder finns i integritetspolicyerna för respektive kanal.
   
 • Kontakter
  När du kontaktar oss via formen på vår webbsida samlar vi in din kontaktinformation och information om din position och det företag du representerar.
   
 • Rapporter
  När du beställer olika rapporter via våra webbsidor samlar vi in din kontaktinformation för att skicka dem åt dig. Vi samlar in också annan information du ger med formen (t.ex. titel, företagsnamn, bransch).