Vi tävlar ut Neste MY Förnybar Diesel för 10.000:- till en lycklig vinnare.

För att vara med och tävla ska du svara rätt på frågorna i vårt Neste MY-quiz här nedan och motivera varför du tycker att man ska köra på Neste MY (tycker du att frågorna är svåra hittar du svaren på neste.se).

En lycklig vinnare får ett tankkort laddat med 10.000:-! 

Men alla är vinnare: vinner du inte tankkortet får du vårt nyhetsbrev om allt som gäller den senaste utvecklingen inom fossilfritt och transportsektorn.

Jag vill tävla och få nyhetsbrevet!

* obligatoriskt


Fråga 1: Vad tillverkas Neste MY Förnybar Diesel av? *
Fråga 2: Neste MY Förnybar Diesel klarar av kyla ner till... *
Fråga 3: Om du har fossil diesel i tanken... *

Neste AB tävlar ut ett tankkort laddat med 10.000:- för att användas till inköp av Neste MY Förnybar Diesel. Sista tävlingsdag är 27 maj 2019 och vinnaren kontaktas via mejl och mobil senast den 31 maj 2019. Juryn består av personer från Neste Sverige och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 

Vänligen fyll i nedan på vilka sätt Neste får ha kontakt med dig.

Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration av vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken längst ner i mailet. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgiter finner du på vår hemsida, Neste.se

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, godkänner du att din information överförs till Mailchimp för hantering. Läs mer om Mailchimps persondatahantering här.