Här kan du tanka HVO (Neste MY Förnybar Diesel)

Neste MY Förnybar Diesel (HVO) finns tillgängligt över stora delar av landet hos våra återförsäljare OKQ8, Energifabriken, Biofuel Express samt Qstar på närmare 400 stationer idag och vi arbetar aktivt tillsammans med våra återförsäljare för att ständigt utöka antalet tankstationer och säkra tillgången till  HVO runt om i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.

Neste MY Förnybar Diesel är det enda drivmedel på marknaden där omställningen sker omedelbart utan förändringar i fordonsflotta eller infrastruktur. Som drop-in lösning är det enkelt att övergå till att tanka HVO och eftersom drivmedlet har samma kemiska sammansättning som fossil diesel kan den blandas i valfritt förhållande med din vanliga diesel. Dessutom har Neste MY Förnybar Diesel lägre underhållskostnader jämfört med andra förnybara alternativ. Ingen modifiering av motorer behövs, det är helt enkelt bara att tanka och köra! Många fordonstillverkare har redan godkänt Neste MY Förnybar Diesel som bränsle för dig som har nybilsgaranti kvar.

Tankar du redan Neste MY och vill visa andra att du ställt om till förnybart, då kan du beställa kostnadsfria dekaler här.

Använd kartan nedan för att se var du kan tanka HVO (HVO100) Neste MY förnybar diesel.

Räkna ut rutt Visa filter Visa lista
Visa stationer nära dig?
Ja Nej