You are here

Bygg

Byggsektorn: Varför tanka HVO100?

Det ställs allt högre krav på hållbart byggande inom byggbranschen. Att minska utsläppen från fordon och byggmaskiner är ett steg på vägen till att nå hållbarhetsmålen, det gör ni enkelt genom att ställa om till förnybart. Genom att tanka Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) sänker ni era CO2e-utsläpp med 70–90 procent, utan det påverkar motorns prestanda. HVO100 går att tanka direkt i alla dieselmotorer, vilket innebär att ni slipper investera i nya fordon eller modifiera motorerna hos befintliga fordon.
 
Våga tanka HVO100!

LADDA NER DIN EGEN GUIDE

bygg

Ställ om på bara 5 minuter

Vi listar tipsen för din omställning! Många undrar om Neste MY Förnybar Diesel passar i alla dieselmotorer? Och ja, det gör det, även i entreprenadmaskiner, dieselaggregat och dieselvärmare vilket gör att ni slipper investera i inköp av nya fordon eller modifiera befintliga dieselmotorer. Ditt val påverkar klimatförändringarna positivt och minskar även de lokala utsläppen, av t ex skadliga partiklar, på arbetsplatsen. Ladda ner vår guide som beskriver allt du behöver veta för att ställa om och ta ett stort steg mot era hållbarhetsmål och ökad konkurrenskraft. Där står bland annat:

  • ​ Varför hållbarhet blir ett måste
  • Fördelarna med förnybar diesel
  • Hur ni går tillväga rent konkret för att ställa om

 

Din guide till att våga tanka nytt!

Vi listar tipsen för din omställning! När du vågar tanka nytt minskar du inte bara dina koldioxidutsläpp, du sticker även ut bland konkurrenterna. Eftersom 80 procent av transport- och byggsektorns fordon ännu drivs av fossila bränslen blir ni ett mer attraktivt val i upphandlingsprocesserna när ni ställer om till HVO100.
 
Ladda ner vår guide som beskriver allt du behöver veta för att ställa om och ta ett stort steg mot hållbarhetsmålen och ökad konkurrenskraft. Där står bland annat:
  • Varför hållbarhet är ett måste
  • Fördelarna med förnybar diesel
  • Hur ni går tillväga rent konkret för att ställa om

Gratis guide för en klimatsmartare byggbransch

Left column

Ville du veta mer?

Kontakta oss

Vi listar tipsen!

Ladda ner din egen guide

*Metodiken för att beräkna livscykelutsläpp och utsläppsminskningar följer EU:s direktiv om förnybar energi II (2018/2001/EU).

**Koldioxidutsläpp från användning av förnybar diesel är noll, eftersom mängden biobaserad koldioxid som släpps ut vid förbränning är lika med den mängd som tidigare absorberats av den förnybara råvaran.