Ställ om med Neste MY Förnybar Diesel

Var med på resan mot ett fossilfritt Sverige. Med Neste MY Förnybar Diesel HVO tankar du och ditt dieselfordon utan konvertering och kör sedan som vanligt! HVO är ett fossilfritt bränsle tillverkat av avfall från matindustrin. Bränslet har samma höga prestanda som vanlig diesel men ger upp till 90% lägre utsläpp av växthusgaser (CO2).

Neste MY HVO

Lär dig allt om HVO

Neste MY Förnybar Diesel är en helt förnybar diesel som vi har utvecklat för att minska klimatpåverkan från transporterna.
Tillverkning

Från avfall till högpresterande bränsle

Vår produkt är gjord på förnybara råvaror, som helt kan ersätta fossil diesel. Läs om hur det görs - från matavfall till tank.
Artikel

Vilka råvaror använder vi

Nästan vilka fetter eller vegetabiliska oljor som helst kan användas för att framställa förnybart bränsle.
Certifiering

Nyckeln till vår hållbarhet – rätt leverantör

Vi ställer höga krav på våra partners hållbarhetsarbete. Skydd av mångfalden och respekt för mänskliga rättigheter är absoluta grundkrav.

Håll dig uppdaterad med de senaste fossilfria nyheterna!

Det rör sig snabbt på den fossilfria fronten. Varannan månad skickar vi ut ett nyhetsbrev om lagstiftning, miljömål, drivmedel och inspirerande exempel. Teckna dig här!

Frågor och svar

Viktiga frågor kräver svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Neste MY Förnybar Diesel.
Artikel

Hållbara transporter

Vi måste vi sträva efter att göra våra transporter mer hållbara genom förnybara och fossilfria bränslen som inte skadar miljön.
Kundreferenser

Vi har ställt om med Neste MY Förnybar Diesel

Idag ses hållbarhet som en förutsättning för att kunna växa långsiktigt. Möt några av de företag som ställt om till transporter.