Nyheter, pressmeddelanden och tävlingar

Senast uppdaterad 7.2.2022

När du besöker vår webbplats beror den information vi samlar in på vad du gör när du är på webbplatsen. Observera att vissa av följande tjänster inte finns tillgängliga på lokala Neste-webbplatser.

När du besöker vår webbplats samlar vi in data om din aktivitet på webbplatsen (se vår cookiepolicy) och data om din enhet och din nätverksanslutning (till exempel ditt enhets-ID, din MAC-adress och din IP-adress). Om du har ett Neste-användarkonto samlar vi också in data om ditt konto.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev innehåller viktiga nyheter om Neste. Det skickas enbart till prenumeranter. Vi samlar in och lagrar de personuppgifter (till exempel förnamn, efternamn och e-postadress) som behövs för prenumerationen.

Pressmeddelanden, nyheter och artiklar

Neste Corporation publicerar börsmeddelanden, pressmeddelanden, artiklar och andra nyheter för alla som prenumererar på den här informationen. Vi samlar in och lagrar de personuppgifter som behövs för att behandla dessa prenumerationer (till exempel förnamn, efternamn, telefonnummer, e-postadress och företagsnamn). 

Tävlingar och kampanjer

Du kan delta i en tävling eller i en kampanj anordnad av Neste genom att fylla i formuläret på vår hemsida eller på sociala medier. Alla personuppgifter som du lämnar kommer att sparas enbart i syfte att administrera den tävling eller kampanj som anordnas av Neste och för att samla in feedback.

Vi använder inte dina personuppgifter (namn, e-postadress, adress, företag, telefonnummer eller annan information) för något annat syfte, om inget annat har avtalats med dig.

Uppgifterna kommer att raderas ett år efter slutet av tävlingen eller kampanjen.

Ansökningar om sponsring

Du kan ansöka om sponsringsstöd via ansökningsformuläret på Nestes webbplats. Vi kommer att samla in de personuppgifter du lämnar (namn, e-postadress, sponsringsobjekt och i förekommande fall bankkontonummer) och radera dem senast sex månader efter att du skickat in din ansökan.

Du kan anmäla dig till evenemang som organiseras av Neste på vår webbplats. Alla personuppgifter som du lämnar kommer att sparas enbart i syfte att hantera det evenemang som anordnas av Neste och för att samla in feedback. Vi använder inte de personuppgifter som du lämnar i samband med evenemang för något annat syfte, om inget annat har avtalats med dig.

Vi kommer att radera personuppgifterna fyra månader efter att evenemanget ägt rum.

Rapporter

När du beställer olika rapporter via vår webbplats samlar vi in dina kontaktuppgifter för att skicka dem. Dessutom samlar vi in all annan information som du tillhandahåller (till exempel befattning, företagsnamn och bransch).

Tillbaka till förstasidan om Sekretess